svadobné

Vodnik po praznovanju 20. obletnice poroke

20-letnica poroke je ena največjih mejnikov, ki jo je vredno proslaviti ne samo s soprogo in svojimi ljubljenimi, temveč tudi s kom v življenju, ki bi rad praznoval z vami. Ko praznujete to resnično pomembno priložnost, si morate vzeti čas za razmislek o resni zavezanosti, ki ste jo naredili v zakonski zvezi med vami in zakoncema. Tukaj je vodnik o idejah in simbolih, ki so običajno povezani z dvajseto obletnico poroke. Načrtovanje obletnice poroke v 20. letu je dogodek, ki bi ga bilo treba jemati resno, zato je v njem veliko več načrtovanja kot zgolj prirejanje slavnostne zabave.

Tradicionalna darila ob 20. obletnici: Kitajska je tradicionalno darilo za 20. obletnico poroke, saj naj bi v zadnjih dvajsetih letih simbolizirala lepoto, eleganco in občutljivost vaše ljubezni drug do drugega.

Sodobna ali sodobna darila ob 20. obletnici: Platinum je sodobna ali sodobna izbira za darilo za obletnico poroke 20. let, saj je močno in trpežno na številne enake načine kot vaša dvajsetletna poroka.

Gemstone 20. obletnice: Smaragd je tradicionalni dragi kamen za praznovanje 20. obletnice poroke, čeprav so rumeni ali zlati diamanti še ena od možnosti.

Barva 20. obletnice: Barve, ki se tradicionalno povezujejo z 20-letnico poroke, so smaragdno zelena in bela.

Cvet 20. obletnice: Cvet, ki je običajno povezan z 20-letnico poroke, je dan lilija. Pomeni, da je pri liliju dan, je koketiranje, vključno z igrivim vedenjem do zakonca in spogledovanja.

Druga priložnost, ki vam je na voljo, je, da podarite vrtnico, ki je simbol te pomembne priložnosti, dvajsetletnice. Nekaj ​​vrtnic, ki jih morate upoštevati, vključujejo vrtnico Kitajska lutka, vrtnico Chinatown, vrtnico plakajoče Kitajske lutke in vrtnico Dragocena platina.

Obstaja več različnih načinov, kako lahko praznujete dvajseto obletnico poroke. Na primer, morda bi radi razmislili o načrtovanju zabave ob jubileju, ki ima kitajsko temo, morda celo uporabi kitajske papirne luči kot del okraskov. Če želite nadaljevati temo Kitajske, morda namesto papirja ali stiropora načrtujete piknik s kitajskimi kozarci in krožniki. Postavite stvari na naslednjo raven tako, da kupite vstopnice za koncert, film, športni dogodek ali gledališče in se udeležite s svojo ljubljeno osebo. Če želite praznovati v stilu, kar je priporočljivo za to resnično fenomenalno obletnico poroke, boste morda pomislili na dopust s soprogo na Kitajsko ali v Hong Kong, kjer je mogoče kupiti tradicionalna kitajska darila.

Obstajajo številne različne ideje o darilih, ki jih lahko upoštevate pri obravnavi zakonca za darilo ob svoji dvajseti obletnici poroke. Razmislite o daritvi vaze za kitajo Wedgwood, ki vsebuje sveže dnevne lilije ali drugo cvetje. Razmislite tudi o podarjanju krožnikov iz Kitajske, kitajskih košaric ali krožnikov za torte iz Kitajske, ki ustrezajo slogu in dekorju vašega doma. Če kuhinjska posoda iz Kitajske ni vaš slog, bodo Kitajske figurice ali figurice iz kitajskega stila odlično darilo za vašo ljubljeno osebo. Če Kitajska ni vaš slog, vedno obstaja možnost izbrati platinast nakit, saj je platina sodobna izbira daril za to posebno obletnico poroke.

Če želite ustvariti darilo za svojega zakonca, namesto da bi ga kupili, si morda omislite, da bi v skodelico Kitajske skodelice ali kitajsko skodelico dali kos nakita iz platine in smaragda, enodnevno lilijo, nov papirni denar, ljubezenski kuponi in ljubezensko noto, ali kako preprosto združiti majhna in lepa darila na preprost način, da svojemu najbolj posebnemu ljubljenemu pokažete, kako vam je mar za njih.

Dvajsetletna obletnica poroke je velika, tradicionalno pa je obletnica, ko pari končno začnejo v praznovanja vključevati svoje prijatelje in družino. To ne pomeni, da ne morete zasebno praznovati drug drugega, toda to, da ste z možem ali ženo dosegli dvajset srečnih let, je gotovo razlog za veliko praznovanje.

Tags

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button
Close