svadobné

Kakšno barvo morate nositi na muslimanski poroki?

Muslimanska poroka je dan popolnega praznovanja neveste, ženina, njihove družine in prijateljev. Tako je priložnost za praznovanje enega in vseh. Zdaj je zapisano pravilo, kaj je treba nositi in česa se ne sme nositi na muslimanski poroki. Veliko je odvisno od tega, v katerem delu sveta živite in od stopnje togosti, ki ji sledijo tamkajšnji muslimani.

V muslimanski poroki je najpomembnejši dan za nevesto in ženina. Če ste jim blizu in veste, kakšne barve nosijo, se morate izogibati tem barvam. Tako bodo nevesta in ženin izstopali in njun poseben dan naredili nekoliko bolj poseben.

Muslimani imajo na svojih porokah veliko življenja. Poroke so mirne in spokojne, vendar se tudi zabava in zabava. Nositi belo je tradicija na nekaterih območjih, vendar je bela na nekaterih območjih tudi pogrebna senca. Torej, če ste v dvomih, se izogibajte beli barvi. Črna se šteje za pogrebno barvo v nekaterih delih, tako da preverite lokalne običaje, preden se odločite za barvo. Vsaka druga barva razen te vas bo zagotovo popeljala v enako zabavno razpoloženje, v katerem so.

Svetlo zelena in ščepci so priljubljeni pri muslimanskih porokah. Tu lahko imate izjavo o slogu. Upoštevati morate samo to, da mora biti obleka skromna. Pomaranče in rumene, rdeče in maruna ali če želite nositi vse mavrične barve, je izbira vaša. Obleka naj vam pokriva roke in noge. Vsaka stvar, ki je tekoča, bo zagotovo poskrbela, da se boste tam počutili prijetno.

Kot moški velja, da je obleka preproste obleke ali tuks na muslimanski poroki v redu. Ne boste v napačni obleki, če pa se želite združiti z množico, raje vprašajte nekoga v družini. Lahko vam bodo povedali, kaj točno je njihova tradicionalna obleka, da jo lahko oblečete. Nošenje zlata in črne barve sta pri muslimanskih moških precej pogosta. Črna lahko povzroči dvome, toda z zlatom boste lahko prepričani, da boste zagotovo videti v družini. Nositi Sherwani je še en način, kako se v množici počutiti doma.

Poleg barve je treba paziti tudi na vašo dodatno opremo. Izogibajte se jemanju nečesa, kar je na vrhu. Nosite svoj make up – bolj zaželen bo temen odtenek šminke. Nosite majhno torbico ali torbico. Nošenje draguljev na čelu ali templjih vam bo zagotovo dalo občutek.

Če nimate nikogar, ki bi vam pomagal, obstajajo muslimanski oblikovalci, s katerimi se lahko obrnete. Znali vam bodo povedati o barvah in z njimi boste našli odlične muslimanske poročne obleke. Nobenega oblikovalca ni blizu, le pojdite do računalnika in poiščite v spletu. Na muslimanskih porokah lahko najdete karkoli in vse, kar želite.

Tags

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button
Close