svadobné

Kaj reči na poroki vašega sina

Na tradicionalnih porokah samo najboljši moški nagovarja ženina, danes pa je vse pogosteje, da oče ženina govori govor na sinovi poroki. Mislim, da je to super, ker čeprav bo najboljši moški svojega sina zelo dobro poznal, zagotovo moraš svojega sina poznati bolje kot kdo.

V redu, zato se pogovoriva, kaj naj rečem na sinovi poroki. Lahko govorite o številnih stvareh, vendar si morate zapomniti, o čem govori oče ženina. Govor na splošno mora pokazati vašo povezanost ali odnos s sinom in zagotoviti, da imata on in njegova nova žena blagoslov. Najboljši oče ženinovih govorov je tistih, ki so hkrati smešni, a čustveni.

Druge pomembne stvari, ki jih morate storiti v svojem govoru, so dobrodošle in hvala vsem gostom na sinovi poroki. Hvala jim za podporo in za to, da je bil poročni dan odličen dan. Sinu lahko prenesete tudi nekaj nasvetov. To bi lahko bili poročni nasveti ali zgolj splošni življenjski nasveti, če ne morete dajati zakonskih nasvetov. Pa si poglejmo, kakšno strukturo lahko uporabite za gradnjo očeta ženina govora.

Torej, najprej želite pritegniti pozornost vseh. To lahko storite tako, da svoj govor začnete z majhno šalo ali pa uporabite znani citat, ki ga bodo vsi poznali. Potem lahko greš pozdraviti vse na poroko in se jim zahvaliti, da so prišli. Zdaj morate deliti nekaj zgodb ali izkušenj, ki ste jih doživeli vi in ​​vaš sin. Smešne zgodbe delujejo res dobro, vendar se morate prepričati, da vas smešne zgodbe ne sramotijo.

Najti prave vrste vicev za poročni govor je lahko težko. Toda oče ženina govora mora biti nekoliko smešen, kar osebno mislim. Torej, en nasvet, ki ga bom delil zdaj, je, da lahko šalo usmerite vase. Vse, kar ste storili, da se lahko povežete s poroko in poroko, bi se odlično poročilo.

Nato morate narediti nekaj lepih dopolnil glede neveste, recite, kako lepo je in kako je sina spremenila na bolje. Hvala njeni družini in jih pozdravite v svoji družini. Zdaj je vse ostalo le vaš končni nasvet sinu in vaš blagoslov. Upam, da zdaj veste, kaj morate povedati na sinovi poroki. Nekoč sem tam razmišljal, "kaj naj rečem na sinovi poroki". Poskrbite, da boste dali čas za pisanje govora in poskusite ne skrbeti preveč. Začnite vihariti možgane in zapisovati ideje. Tako lahko preprosto sestavite vse skupaj, ko veste, kaj želite povedati.

Želim vam veliko sreče in ne pozabite, da ne bo panike in upam, da boste imeli čudovit dan na sinovi poroki.

Tags

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button
Close